Tilfredshedsgaranti

på kurser

Alle produkter og kurser er gennemtestede og bygger på seriøse forskningsresultater og tusindvis af erfaringer fra tidligere kursister.

Det kan være svært, at se udefra det store udbytte kurserne giver.

Du kan roligt tilmelde dig et kursus og se om kurset er noget for dig.

Efter du har gennemført kurset, har du 7 dage til bruge din tilfredshedsgaranti og få alle pengene retur, hvis du ikke har været tilfreds.

For at gøre brug af tilfredshedsgarantien, skal du blot oprette en support ticket og have gennemført kurset. Der betyder, at du skal have deltaget i hele kurset, løst alle opgaver (personlige oplysninger må gerne sløres) udført 20 healinger på 10 forskellige og 20 selvhealinger.

Du fortjener, at få det bedste udbytte og du skal altid være tilfreds.

Healinger

Hvis healingen ikke kommer igennem til dig, fordi du ikke tager imod healingen, skal du naturligvis ikke betale for det.

Healingen arbejder op til 48 timer, derfor har du 3 dage efter healingen er udført til at bruge din tilfredshedsgaranti.

Du sender blot en support ticket og beder om, at få dine penge retur. Healingen trækkes derefter tilbage, for at sikre du ikke har nogle energier, der ikke er gode for dig.

Support

Du får altid den bedste service og rådgivning, både før, under og efter kurserne.

Hvis du er usikker på, om du er på det rigtige kursus, er det en god ide, at kontakte mig for at få support og vejledning.

Nogen gange kan en kort snak ændre tilgangen til kurset og udbyttet vil blive bedre.

Der er altid en vej til at opnå forandring og udvikling. Sammen finder vi vejen og du skal være villig til at gøre det der skal til.