fbpx

Uge 26 - Healing og Lev dine drømme

• Lær healing og få det bedre
• Operation med De åndelige læger 2,0
• Find din livsvej og lev dine drømme
• Find kærligheden og lev det liv du ønsker

Få pladser – Tilmeld dig NU!

 

Uge 26 - Healing og Lev dine drømme

• Lær healing og få det bedre
• Operation med De åndelige læger 2,0
• Find din livsvej og lev dine drømme
• Find kærligheden og lev det liv du ønsker

Få pladser – Tilmeld dig NU!

 

 

Kombiner luksusferie og spirituel udvikling

Kursisterne giver ugen topkarakter. Det er helt fantastisk. Jeg har igen lejet et helt feriecenter på 2300 kvm med wellnessområde midt i den smukke Jyske natur med udsigt til vandet. Tilmeldingerne er allerede godt igang.

Jeg har tidligere afholdt populære og vellidte sommerkurser, og i år vælger jeg at gentage succesen. Men skynd jer, der er kun begrænset med pladser, og det er først til mølle.

Du får mulighed for at kombinere ferie med afslapning og wellness i luksus omgivelser, med healingskursus, personlig udvikling og masser af spirituelle oplevelser.

Der er lagt op til nogle fantastiske dage med både afslapning og fordybelse. Der er fokus på, at du skal få det endnu bedre med healing og blive ladet op i godt selskab. Alt sammen i sikre omgivelser der overholder de gældende retningslinjer.

Endelig kan vi tage på ferie og kursus!

Udbytte

Udover at der er tid til afslapning og du kan få ladet op, er her noget af det udbytte du kan forvente. Kan du mindst sige ja en gang, vil opholdet være noget for dig.

·        Sige farvel til sygdomme og smerter

·        Få mere overskud og energi

·        Få mere livsglæde og harmoni

·        Få et sundere og mere positivt liv

·        Få mere selvværd og selvtillid

·        Få mere kærlighed til sig selv og andre

·        Du udvikler dig personligt

·        Du får den stærkeste åndelige udvikling

·        Du udvikler din åndelige kontakt

·        Din egen energi bliver stærkere

·        Du lærer om energi og healing

Målgruppe

Opholdet er for dig uanset om, du har arbejdet med healing og spirituel udvikling før. Hvis du allerede er indviet til Magic Con Energy® er opholdet oplagt til at arbejde dybere med dig selv og videreudvikle dine evner.

Der kommer til at være hyggeligt samværd med de andre kursister, som også er spirituelt interesserede personer, så det sociale udbytte bliver også stort.

Du vil få et stort udbytte uanset om du er rask eller syg. Du vil få nogle fantastiske dage og blive fyldt med god energi og transformation. Det kan vi vist alle trænge til i disse tider.

Stærkt indhold

Stærkt program der er kanaliseret til de enkelte deltagere med stort indhold.

 • Lær Magic Con Energy Healing
 • Lær healing med De åndelige læger 2, 
 • Lær Magic Con Energy DNA Healing
 • Lær Magic Con Enegy Tidligere Liv Healing
 • Find kærligheden – Lev det liv du ønsker
 • Styrk dit potentiale og lev livet
 • Magic Con Energy Livsdesign
 • Lær at leve dine drømme

Se mere om det spændende indhold længere nede.

 

Vi havde en fantastisk uge sidste år

 • De stærkeste energier og værktøjer i undervisningen
 • Stærkt sammenhold med kærlighed
 • Stor udvikling, der sætter varige spor
 • I lækre omgivelser
 • God mad og hygge

Her ser du deltagerne fra sidste år. Mød en del af dem i år, en del har sikret sig en plads. Du er hjertelig velkommen!

Lær healing med Magic Con Energy og De åndelige læger 2,0

Lær at heale med Magic Con Energy og de åndelige læger 2,0. Få det bedre og sig farvel til ubalancer. Du får tid til at kigge indad og finde ud af hvad der giver værdi og glæde for dig. Opnå balance på et dybere plan.

Uanset om du har arbejdet med healing tidligere, vil du få et stort udbytte. Du arbejder videre fra det sted du er. Du giver slip på gamle blokeringer for at blive fri til at leve det liv, som du ønsker.

Magic Con Energy healing hjælper dig i alle livets aspekter. Alt fra fysisk balance og psykisk overskud, til at få det liv du ønsker dig på alle områder.

Det kan desuden være alt fra kærlighed til dig selv og din partner eller kommende partner. Måske ønsker du blot en bedre økonomi uden bekymringer.

Alt i dit liv er skabt med energi og når du bruger Magic Con Energy® der er en af de stærkeste energier, er det kun fantasien der begrænser. Lad magien også arbejde for dig, så du kan leve dit liv, som du ønsker.

Magic Con Energy®

Magic Con Energy er mere end 1700 gange stærkere end kroppens energi. Den stærke energi blev åbnet den 1. juni 2020.

Hening Svanelykke er medie for Magic Con Energy og står for indvielser og undervisning, så også du kan bruge healingen i hverdagen med både selv healing og du kan hjælpe din familie og venner med at få det bedre. Det tager kun få minutter at lave en healing.

De åndelige læger 2,0

De åndelige læger er afdøde læger, der tidligere har levet på jorden.  Lægerne har hvert deres speciale.

Du får indvielsen, så du efterfølgende selv kan få kontakt og bruge selvhealing og heale andre endda mod betaling, hvis du har lyst til en ekstra indtægt.

Når de åndelige læger 2,0 går i gang med deres arbejde, er healingen meget fysisk og behandlingen mærkes på samme måde, som hvis det havde været udført af en levende læge.

Oplev desuden Hening Svanelykke gå i trance hvor en af de åndelige læger overtager hans krop, mens de udfører deres arbejde.

Du får muligheden for at modtage en behandling, mens du ligger på en briks.

Der bliver brugt både skalpel (der bliver ikke skåret i huden) sprit, vat og operationstape. Det er både effektivt og meget fysisk.

De åndelige læger er blevet til de åndelige læger 2,0 da de er indviet til at bruge Magic Con Energy® Det bevirker at healingen er væsentligt stærkere.

Se operation i trance fra Sommerskolen

Hening Svanelykke går i trance og lader en af De åndelige læger 2,0 overtager hans krop og arbejde igennem ham. Du får mulighed for at komme på briksen og få en operation af De åndelige Læger 2,0. Hvad vil du have hjælp til?

Magic Con Energy DNA Healing

Magic Con Energy® DNA Healing er en effektiv metode til at ændre DNA strukturen og derpå opnå vedvarende forandringer.

Du lærer at lave DNA healing og ændre DNA strukturen. Du vil både give og modtage DNA healing i løbet af ugen.

Magic Con Energy Tidligere Liv Healing

Vi bliver alle påvirket af vores tidligere liv. Når problemstillinger, som bliver ved med at vende tilbage, kan det være påvirkninger og bånd fra tidligere liv.

Det kan være alt fra en dårlig livsstil, dårligt selvværd, manglende kærlighed til kampe for at få hverdagen til at hænge sammen.

Vi fjerner bindinger fra tidligere liv. Du vil opleve en tydelig forandring, når gamle bånd bliver fjernet. Det vil både foregå i en fælles meditation og healing sammen 2 og 2.

Find kærligheden – Lev det liv du ønsker

Vores liv bliver styret af tanker og følelser, der består af energi. Kærlighed og taknemmelighed er de stærkeste følelser og energi vi har.

Ved at opbygge en stærkere kærlighed og taknemmelighed, vil du opleve en stærkere transformation og en større og hurtigere balance.

Udbytte:

·        Få et bedre selvværd og elske det liv som du fører

·        Lær at opbygge kærlighed til dine mål og opnå hurtigere resultater

·        Få større kærlighed til din krop og elske din krop præcis som den er

·        Få mere kærlighed til dine relationer, herunder partner og f.eks. veninder

Styrk dit potentiale – Lev livet

Du indeholder alt hvad du har brug for. Du kan få alt det du savner. Ved at styrke det, som du har brug for rense det ud, i det som bremser dig eller holder dig nede, kan du opnå store resultater på alle livets områder.

Byd Magic Con Energy velkommen og brug energien sammen med de mest kraftfulde redskaber. Kombinationen hjælper dig med dine mål og drømme på alle livets områder.

Mange har skabt et begrænset liv og fået ubalancer ubevidst de har handlet i blinde. Når du først forstår, hvad der skal til for at leve livet fuldt ud og du finder ud af hvor meget sindet styrer indholdet af dit liv, kan du tage vandringen til effektiv forandring.

Du får værdifulde indsigter og læring samt værktøjer til at opnå radikale forandringer og resultater.

Magic Con Energy Livsdesign

Har du tidligere arbejdet med at få dine mål og ønsker til at gå i opfyldelse, vil der sikkert være områder, hvor du endnu ikke er kommet i mål.

Ved brug af Magic Con Energy stærke og dybere processer finder du ud af hvad der skal til, for også at opnå forandring på de områder, der ikke tidligere er lykkes for dig.

Du får hjælp til at komme i mål med dine ønsker og du finder ud af hvad der har bremset dig.

Eksempel på områder:

Vi arbejder i dybden med præcis de områder, som du har brug for. Her er et eksempel på områder. Tænkt over hvad du kunne tænke dig at opnå.

·        Fysisk og psykisk helbred

·        Spirituel udvikling og kontakten til den åndelige verden

·        Kærlighed til dig selv og andre

·        Arbejde og økonomi

·        Oplevelser og livsindhold

·        Bolig, materielle goder og økonomi

Når du først får integreret Magic Con Energy® kombineret med værdifulde praktiske værktøjer, vil du opleve stor udvikling og forandring.

Om Lønborg Feriecenter

Lønborggaard Feriecenter ligger Lønborggaardvej 1, Lønborg, 6880 Tarm. Det er en god times kørsel fra Vejle. Der er parkering udenfor. Jeg hjælper gerne med samkørsel efter tilmelding.

Feriecentret er på 1800 kvm og er nyrenoveret. Det er en luksuriøs herregård der danner rammen om opholdet og kurset, med lækre omgivelser med nogle rigtige flotte værelser.  

Vi har god plads til undervisning, hygge og fordybelse. Vi har vores eget wellness område hvor vi har en 68 kvm. indendørs poll, spabad og sauna.

Feriecentret ligger direkte ud til den mest bjergtagende Skjern Å; dalen med rådyr lige uden for døren og fiskehejren, der er ved vandkanten. Er du heldig kan du også se den  sjældne havørn.

Lønborggaard ligger i et fantastisk og naturskønt område i Vestjylland – ikke langt fra Ringkøbing Fjord. Med Skjern Enge og Skjern Å dal som nærmeste nabo.

Der er lagt op til fordybelse med nogle gode vande ture. Det er de perfekte omgivelser til at komme ned i gear og få maksimal selvudvikling.

Tilmelding og praktisk information

Der er et begrænset antal pladser. Der er både 2 og 3 personers værelser. Booker du en plads, kommer du til at bo med en anden af samme køn. De bedste værelser går til dem, der tilmelder sig først. Prisen er den samme uanset værelsetype. Du skal selv medbringe sengelinned og eget håndklæde.

Inkluderet i prisen:

 • Overnatning
 • Adgang til wellnessområde
 • Undervisning og kursusmaterialer
 • Fuld forplejning
 • Løbende kaffe/the/vand

Tid: Fredag den 24. juni fra kl. 17:00 til fredag den 1. juli kl. 9:30.

Prisen er inkl. overnatning på 2/3 personers værelse med enkeltsenge.

Adgang til stor pool og spa samt sauna.

Første 15 pladser pris: 7990 kr. Betaling depositum 1.000 kr. Resten 1. april 2022. Herefter stiger prisen.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport til Lønborggaard (Samkørsel kan arrangeres)
 • Øl/Vin/Sodavand. Dette kan købes til rimelige priser. (Alkohol må først nydes, når undervisningen er færdig)

Billing details

Tilmeld dig her og vælg ophold

Product
Quantity
Price
Sommerskolen 2022 (#38167)
Sommerskole: Hele opholdet,
+
14,990.00 kr.
Sommerskolen 2022 (#38167)
Sommerskole: Uge 26,
+
7,990.00 kr.
Sommerskolen 2022 (#38167)
Sommerskole: Uge 27,
+
7,990.00 kr.
Sommerskolen 2022 (#38167)
Sommerskole: Weekend Udrensning,
+
3,490.00 kr.
Sommerskolen 2022 (#38167)
Sommerskole: Depositum,
+
1,000.00 kr.

Your order

Product Subtotal
Sommerskolen 2022 - Hele opholdet
  × 1
14,990.00 kr.
Subtotal 14,990.00 kr.
Total 14,990.00 kr.
 • Vi bruger altid sikker betaling

Velkommen til vores eksklusive kursus program

4 uger online - Lær at heale med Magic Con Energy

Se mere om et intens 4 ugers healing kursus. Deltag online med masser af social kontakt.

12 uger online - Udrensning og transformation

Få renset ud i alt det, der bremser dig. Lev dine drømme med transformation. Klik og se mere.

Nem adgang til mine kurser

Log-in først her!

Login her først. Dernæst klik på det ønskede kursus, du har adgang til.

Login

Register

This function has been disabled for Svanelykke (C) Teamet.