Lydhealing

Svanelykke Lydterapi er den mest enkle og samtidig mest effektive terapiform. Det går i det store hele ud på, at lytte til noget speciel  lyd og efter en periode vil du kunne opleve store resultater.

Forstå dette. Vil du måske forstå det hele.

Hjernebølger skaber tanker

Dine tanker bliver skabt af millioner af elektromagnetiske neuroner, der hedder hjernebølger. De vibrer og påvirker kroppen, fysisk samt dine omgivelser, de er magnetisk og modtager de samme svingninger fra omgivelserne. De skaber herefter tanker.

Tanker skaber følelser

Tanker bliver skabt automatisk fra hjernebølger. Vi har ca. 60.000 tanker om dagen, hvoraf ca. 88% er ubevidste. Det vil sige, at du kun er klar over 12% af dine tanker.

Følelser skaber handlinger

Dine følelser kommer fra dine tanker. Dine følelser styrer dit liv, da du som regel handler ud fra dine følelser. Der skal meget til før du handler positivt på en dårlig følelse. Det er altså dine følelser der skaber dine handlinger. Under handlinger er også dine overbevisninger og adfærd.

Handlinger skaber resultatet af dit liv

De handlinger du har lavet har skabt det liv du har i dag. (Der kan dog være enkelte situationer, du ikke selv har skabt)

Hvad skal der til når du ønsker forandring?

Du skal starte bagfra

Step 1: Hvilket resultat ønsker du dig?

Step 2: Hvilke handlinger, overbevisninger og adfærd skal du have

Step 3: Hvilke følelser skal du have

Step 4: Hvilke tanker skal du have

Step 5: Hvilke hjernesvingerne skal du have så du får de rigtige tanker, der skaber følelser, handlinger så du får det retultat du ønsker.

 

Udfordring

Det kan være svært, at ændre gamle vaner, tanker du ikke er bevidst om og styre sine følelser. Hvis du ønsker effektive resultater kommer du ikke udenom, at bruge lydterapi.

 

Lad mig forklare lidt omkring hjernen.

Hjernen består af millioner af elektromagnetiske neuroner. De er både magnetiske og vibrerer (måles i Hz) hver især. Med EEG målingsudstyr kan det måles.

Neuronerne justerer sig hele tiden ind ud fra de tanker og følelser, som du har. Faktisk så styres neuronerne magnetisk og vha. vibrationer dine tanker, så der skal bruges store ressourcer, for at ændre dine tanker og vaner.

Jeg tror, vi alle kender det.

En gammel tanke bliver ved med at sætte sig i hovedet.

Jeg skal bruge mere tid på det kreative.

Osv

Nogle gange bliver vi så overrasket over, hvor svært det er at ændre, at vi opgiver og accepterer tingene, som de er.

Grundlæggende viden.

En tanke skaber en følelse, som skaber en adfærd og handling = Resultatet af dit liv, som det ser ud.

Dine tanker og følelser påvirker konstant cellerne i kroppen og er resultatet af din fysiske og psykiske tilstand.

Dine omgivelser.

Da neuronerne er på en svingningsfrekvens og samtidigt magnetiske påvirker dine omgivelser, vil du modtage det, der har samme indhold.

Når du ønsker, en forandring skal dine svingningsfrekvenser ændres.

Hvordan ændrer neuronerne svingningsfrekvenser?

Hvis du bruger tid hver dag med dine tanker og eksempelvis går i terapi/kursus  og/eller arbejder med opgaver tager det mindst 30 dage at ændre vedvarende svingningsfrekvenser, som giver vedvarende ændring af gamle vaner, tanker og her på resultater.