Kurser med de åndelige læger! Tilmeld dig nu  Nyt kursus Lær at heale + Bliv nemmere slank

Lær at heale + Bliv nemmere slank

Efter UDSOLGT på sidste kursus. Får du muligheden igen. Ekstra kursus.

Intens kursus fra start til slut med stærke energi. De åndelige læger er klar til, at møde dig og give dig en stor oplevelse både med healing og indsigt.

Tidligere deltagere havde svært, ved at sætte ord på den store udvikling og indsigt de fil

Brug kurset på din egen udvikling og opretning eller tilbyd healing til andre.

Kursusindhold:

  • Indvielse til De åndelige læger
  • Lær healing med de åndelige læger
  • Aktivering af røntgensyn og 3. øje
  • Udrensning og justering af cellerne i kroppen
  • Bliv nemmere slank
  • Få trance healing fra de åndelige læger

Udbytte:

Kurset henvender sig både til behandlere, der ønsker at arbejde med healing med de åndelige læger og private, der ønsker at bruge healing på sig selv, venner og familie.

Kurset er både for erfarne healere og nybegynder. Du får meget healing og udrensning i løbet af dagen. Du får flere praktiske øvelser og stærke meditationer med special udviklet healings musik.

Kursusindhold:

Kurset er intens med stærke healing energier. En kombination af undervisning, praktiske øvelser med evalueringer, healing, clairvoyance og meditation med healingsmusik.

Indvielse og samarbejde

Du bliver indviet til at arbejde sammen med de åndelige læger. Du møder lægerne et helt specielt sted, i den åndelige verden. Det er en stor oplevelse, hvor du står ansigt til ansigt med de åndelige læger og opleve dem på tæt hold. Du modtage indvielsen, så du bliver klar til samarbejdet.

Aktivering af 3 øje og røntgensyn

Du får aktiveret dit 3 øje og røntgensyn af de åndelige læger, således du nemmere kan følge med, når de åndelige læger arbejder på operationsstuen, så du kan give feedback til klienten.

Der er desuden øvelser, hvor du sidder overfor en klient, hvor du skanner kroppen og fortæller hvilke ubalancer der er i kroppen.

Giv og modtag healing

Du lærer at heale og følge processen med de åndelige læger. Efter healingen giver du feedback til klienten om, hvad De åndelige læger har arbejdet med. Du kommer både til at give og modtage healing.

Energi og sygdom forståelse

Når du først forstår, hvordan sygdomme bliver etableret og hvordan energi virker, vil du meget nemmere både kunne helbrede og forebygge sygdomme. Den vigtige viden vil både hjælpe dig og dine klienter.

Bliv nemmere slank

Det du spiser og den motion du dyrker, er resultatet af din sundhed og din vægt. Det kan være svært at tabe sig, fordi det er din hjerne og dine følelser, der styrer, hvad du f.eks. spiser.

På kurset ændre vi gamle vaner, via meditation og healing. På den måde vil dine spisevaner ændre sig og du vil tabe dig uden slankekur.

BONUS: DNA celle healing

Årsagen til både sygdomme, psykiske ubalancer og daglige udfordringer, ligger som negative overbevisninger. Du får mulighed for, at få slettet de negative overbevisninger, som du er klar til at slippe.

Efterfulgt får du tilføjet positive overbevisninger. Eksempelvis kan du få et dårligt selvværd slettet. Der  bliver ændret til et godt selvværd, så du udstråler selvtillid.

Bonus: Trance healing

Hening Svanelykke går i trance og de åndelige læger overtager hans krop. Både udseende og stemme ændres. Du får mulighed for at få personlig healing og kommunikere med de åndelige læger gennem Hening Svanelykke.

Praktisk information

Pris: 1497 kr. 

Tid: 29. september fra kl. 10:00 – 17:00 (Morgenmad fra kl. 9:30)

Sted: Skovvejen 62, 6640 Lunderskov (12 km. Vest fra Kolding)

Forplejning: Inklusiv morgenmad og en let frokost samt kaffe/the

Når du gerne vil udvikle dig!

 

 

Mange er taknemmelige!

De fleste smerter forsvinder. 

Hjælper på Stress

Hovedpinen bliver mindre

Hjælper på Ledsmerter

 

  

Fordi du fortjener, at have det godt!

This function has been disabled for Svanelykke (C) Teamet.