Kurser med de åndelige læger! Tilmeld dig nu og betal til august!  EKSTRA KURSUS I KOLDING. FÅ PLADSER I ROSKILDE

Lær at heale med de åndelige læger + clairvoyance + bonus

Efter UDSOLGT på sidste kursus. Får du muligheden igen. Ekstra kursus.

Intens kursus fra start til slut med stærke energi. De åndelige læger er klar til, at møde dig og give dig en stor oplevelse både med healing og indsigt.

Tidligere deltagere havde svært, ved at sætte ord på den store udvikling og indsigt de fil

Brug kurset på din egen udvikling og opretning eller tilbyd healing til andre.

Kursusindhold:

 • Indvielse til De åndelige læger
 • Lær healing med de åndelige læger
 • Aktivering af røntgensyn og 3. øje
 • Lær clairvoyance
 • Udrensning og justering af cellerne i kroppen
 • Få trance healing fra de åndelige læger

Udbytte:

Kurset henvender sig både til behandlere, der ønsker at arbejde med healing med de åndelige læger og private, der ønsker at bruge healing på sig selv, venner og familie.

Kurset er både for erfarne healere og nybegynder. Du får meget healing og udrensning i løbet af dagen. Du får flere praktiske øvelser og stærke meditationer med special udviklet healings musik.

Kursusindhold:

Kurset er intens med stærke healing energier. En kombination af undervisning, praktiske øvelser med evalueringer, healing, clairvoyance og meditation med healingsmusik.

Indvielse og samarbejde

Du bliver indviet til at arbejde sammen med de åndelige læger. Du møder lægerne et helt specielt sted, i den åndelige verden. Det er en stor oplevelse, hvor du står ansigt til ansigt med de åndelige læger og opleve dem på tæt hold. Du modtage indvielsen, så du bliver klar til samarbejdet.

Aktivering af 3 øje og røntgensyn

Du får aktiveret dit 3 øje og røntgensyn af de åndelige læger, således du nemmere kan følge med, når de åndelige læger arbejder på operationsstuen, så du kan give feedback til klienten.

Der er desuden øvelser, hvor du sidder overfor en klient, hvor du skanner kroppen og fortæller hvilke ubalancer der er i kroppen.

Lær clairvoyance

Du får værktøjer til, at arbejde med clairvoyance. Der er brugbart, uanset om du har arbejdet med clairvoyance før.  Således du kan videregive beskeder fra de åndelige læger.

Giv og modtag healing

Du lærer at heale og følge processen med de åndelige læger. Efter healingen giver du feedback til klienten om, hvad De åndelige læger har arbejdet med. Du kommer både til at give og modtage healing.

Energi og sygdom forståelse

Når du først forstår, hvordan sygdomme bliver etableret og hvordan energi virker, vil du meget nemmere både kunne helbrede og forebygge sygdomme. Den vigtige viden vil både hjælpe dig og dine klienter.

BONUS: Svanelykke healing

Årsagen til både sygdomme, psykiske ubalancer og daglige udfordringer, ligger som negative overbevisninger. Du får mulighed for, at få slettet de negative overbevisninger, som du er klar til at slippe.

Efterfulgt får du tilføjet positive overbevisninger. Eksempelvis kan du få et dårligt selvværd slettet. Der  bliver ændret til et godt selvværd, så du udstråler selvtillid.

Bonus: Trance healing

Hening Svanelykke går i trance og de åndelige læger overtager hans krop. Både udseende og stemme ændres. Du får mulighed for at få personlig healing og kommunikere med de åndelige læger gennem Hening Svanelykke.

Praktisk information

Pris: 1497 kr. Tilmeld dig nu og betalt til august

Tid: Lørdag den 24. august ved Kolding fra kl. 10:00 – 17:00 (Morgenmad fra kl. 9:30)

Sted: Skovvejen 62, 6640 Lunderskov (12 km. Vest fra Kolding)

Forplejning: Inklusiv morgenmad og en let frokost samt kaffe/the

Healing og transformation med de åndelige læger + tidligere liv

Når du har adgang og kendskab, de åndelige læger skal du blot tage imod invitationen og lade dem hjælpe og heale de ubalancer, du ikke længere ønsker at have.

De åndelige læger har hjulpet tusindvis med sygdomme, smerter, og få det bedre psykisk. Der er fokus på, at hjælpe dig med, at få et liv i balance og harmoni med masser af kærlighed.

Kurset er en kombination med healing og bevidsthed. Du får værktøjer af Hening Svanelykke, så du kan arbejde videre med dine processer for at opnå transformation af dit liv.

Du får en kombination af høj healing energi, glæde blandt deltagerne og de åndelige læger, hvor der er fokus på forandring af dine ønsker.

Du inviteres med i fællesskabet sammen med de åndelige læger. En dag, der kan være starten på et nyt og bedre liv med healing og ny bevidsthed og transformation.

Kursusindhold:

 • ·         Lær hvordan sygdomme skabes og nedbrydes
 • ·         Bliv fri af din fortid – Få ryddet op
 • ·         Rejsen tilbage til tidligere liv – Få indsigt og få slettet gamle bindinger
 • ·         Få aktiveret kroppens livskraft – Bliv stærk
 • ·         Find din livsopgave
 • ·         Healing på sygdomme og smerter
 • ·         Healing og aktivering af kærlighed til dig selv, din partner og livet
 • ·         Få mere psykisk overskud og energi

Lær hvordan sygdomme skabes og nedbrydes

Når du har lært, hvordan sygdomme og smerter bliver skabt, kan du begynde, at nedbryde ubalancer. Du får en række værktøjer og bevidstheder, du får svært ved at undvære, når du vil have et godt liv.

Bliv fri af din fortid – Få ryddet op

Dit liv og din krop bliver i høj grad styret af din fortid og dine gamle overbevisninger og vaner. Ved at få ryddet op i fortiden, kan du nemmere give slip på det, der holder dig tilbage for at opnå transformation.

Rejsen tilbage til tidligere liv – Få indsigt og få slettet gamle bindinger

Du bliver guidet tilbage til et tidligere liv og får genoplive hvordan det tidligere liv har været. Samtidigt får du løst op for de gamle bindinger, der påvirker dig i dit nuværende liv.

Få aktiveret kroppens livskraft – Bliv stærk

Du bliver bevidst om, hvad dit liv indeholder og hvilke dårlige vaner du har. Du får gjort plads til et bedre og stærkere livsindhold, der gør dig stærk og får dig til at blomstre op.

Find din livsopgave

Vi kommer til, at arbejde med, at finde din livsopgave. Når først har fundet din livsopgave får dit liv meget mere mening og giver dig mere glæde og harmoni.

Healing på sygdomme og smerter

Hele dagen kommer til at summe af healing. De åndelige læger gir den max gas med flere forskellige former for healing i løbet af dagen.

Deltagere der har deltaget på Lær at heale med de åndelige læger, vil give dig personlig healing til de andre deltagere. Hvis du ønsker at lære at bruge healing på dig selv og andre, kan du med fordel også deltage på Lær at heale med de åndelige læger.

Healing og aktivering af kærlighed til dig selv, din partner og livet

Kærlighed er et vigtigt element både til dig selv, din partner og selve livet. Der bliver healet op i dit hjerte og åbnet op for kærligheden så den kan strømme til dig.

Har du en partner vil kærligheden forstærkes mellem jer. Er du single, vil du få åbne op for, at du kan møde din sjæleven, hvis du har ønske om dette og elske livet ubetinget.

Få mere psykisk overskud og energi

Den stærke healingsenergi vil styrke dig på det psykiske område og give dig mere overskud og energi. Når du er i psykisk balance, ser du livet på en anden let måde og du får lyst til, at gøre det der gør dig glad.

Praktisk information

Pris: 1497 kr. Tilmeld dig nu og betalt til august

 Tid: Søndag den 25. august Kolding fra kl. 10:00 – 17:00 (Morgenmad fra kl. 9:30)

Sted: Skovvejen 62, 6640 Lunderskov (12 km. Vest fra Kolding)

Forplejning: Inklusiv morgenmad og en let frokost samt kaffe/the

Deltag på begge kurser og få 500 kr. i rabat

Når du gerne vil udvikle dig!

 

 

Mange er taknemmelige!

De fleste smerter forsvinder. 

Hjælper på Stress

Hovedpinen bliver mindre

Hjælper på Ledsmerter

 

  

Fordi du fortjener, at have det godt!