Hvad er healing

Det kan være svært, at forholde sig til det vi ikke kan se med vore blotte øje. Det betyder ikke at det ikke findes.

 

I den første tid, da telefonen blev opfundet var der mange der ikke troede på, at lyd kunne blive transporteret gennem en ledning.

 

Dem der fik telefon først var dem der med et åbent sind prøvede det for, for at finde ud af om det fungerede.

 

Andre ventede til de havde hørt mange fortælle om at det kunne lade sig gøre. De måtte undvære telefon i denne periode.

Vi har i dag vænnet os til, at når det handler om teknik, så bruger vi det og lader os overraske og glæde os over alle de muligheder der findes.

Healing

Healing er sværere at forstå, hvordan det kan lade sig gøre når der ikke er noget fysisk produkt. Healing fungerer lige så godt, uanset hvor personen er bliver befinder sig i verden.

Jeg har efterhånden mange erfaringer indenfor healing og har hjulpet et utal af mennesker med at få det bedre og mange er kommet af med deres smerter og blevet overrasket over de store resultater.

Hver gang jeg healer og hjælper kan jeg ikke forstå, hvad jeg får lov til og at det kan lade sig gøre. Jeg må blot accepterer at det virker. Jeg takker og er taknemmelig.

 

Teknikken bag

Jeg vil gerne være den, der giver det bedste udbytte. Jeg brugt lang tid på forskning og videreudvikle det der i forvejen findes i håb om at kunne levere det bedste resultat.

Hjerneforskning og healing hænger utrolig godt sammen. Jeg har i flere år studeret hvordan hjernen fungerer og hvordan den har forbindelse til kroppen og omgivelserne. Vi skal vide, hvordan kroppen virker for at kunne opnå forandring.

Når jeg laver lydhealing bruger jeg EEG skanning udstyr for, at måle hvordan effekten er, hvilket er yderst interessant, som også hænger sammen med healing.

Resume af forskning

Hjernen indeholder millioner af neuroner. De er forbundet med hinanden med en form for strenge. Strengene vibrerer og kan måles med EEG Skannng udstyr og måles i Hz. Se mere om frekvenser her

Kort fortalt styrer hjernen alt i dit liv og svingningerne styrer.

  • Genopbygning/nedbrydning af cellerne i kroppen
  • Fysisk og psykisk tilstand
  • Og alt andet…

Jeg har udviklet en metode, hvor jeg forbinder mig med en person, der skal heales og en speciel form for energi der kan neutralisere ubalancer. Metoden er enorm stærk og virkningsfuld.

Vi ved, at kroppen har omkring 10.000 forskellige frekvenser. Frekvenserne styrer forskellige dele på kroppen. Når kroppen er syg og der er smerter er nogle af de frekvenser i ubalance.

Hjernen styrer frekvenserne i kroppen.

Altså når jeg forbinder mig healingsenergien kan jeg være kanal for at ændre kroppens frekvenser og derpå kan kroppen blive rask og smerter forsvinde.